Cafea Verde macinata

300 gr. Cafea Verde – 16 LEI

150 gr. Cafea Verde – 10 LEI

Cafeaua verde macinata este cunoscuta in special gratie ajutorului pe care il aduce organismului in lupta cu kilogramele in plus, multe pastile de slabit continand extract din boabele acesteia. Cafeaua verde reprezinta boabele de cafea in stare pura, neprajite sau procesate in vreun fel. Din acest motiv, este mai proaspata si se mentine asa pentru mai mult timp, avand mult mai multe beneficii. Cafeaua verde este un aliment uimitor, care contine cantitati importante de antioxidanti. Cafeaua verde regleaza metabolismul, ajuta la eliminarea kilogramelor nedorite si actioneaza ca un tonic pentru activitatea cerebrala. Mai mult decat atat, este bogata in vitamina C, E, fier, calciu si seleniu.

cafea_verde_pachet

Beneficii:

  • Contine o cantitate mare de antioxidanti (o cana de cafea verde furnizeaza aproximativ 400 mg de antioxidanti, respectiv 160 mg polifenoli. care au rol decisive in incetinirea procesului de imbatranire.
  • Nu are efectele negative ale consumului de cafea clasica (insomnie, tahicardie, cresterea tensiunii arteriale).
  • Este utila in tratarea cancerului, datorita acidul clorogenic pe care il contine.
  • Accelereaza metabolismul
  • Contribuie la sanatatea ficatului
  • Confera vitalitate organismului si un tonus bun.
  • Diminueaza semnificativ riscul aparitiei diabetului zaharat.
  •  Ajuta la eliminarea kilogramelor in plus
  • Regleaza activitatea sistemului nervos central.

Cafeaua verde este singurul tip de cafea care contine trei substante vitale pentru mentinerea siluetei: acidul clorogenic, cafestolul si kahweol – sunt substante recunoscute pentru calitatile lor detoxifiante. Astfel, acestea stimuleaza proprietatile depurative ale ficatului si ajuta la eliminarea toxinelor.

Cum se consuma cafeaua verde macinata pentru a beneficia la maximum de proprietatile uimitoare ale acestei bauturi?

Mai intai, se pun la fiert intr-un ibric 250ml apa. Apoi, se adauga 2 lingurite de cafea verde macinata. Urmatorul pas il constituie fierberea timp de 5-10min la foc mic, dupa care se lasa la racit. Daca doriti, se pot adauga ca indulcitori miere, sirop de Artar sau de  Agave, iar pentru un gust mai deosebit se recomanda innobilarea cu suc de lamaie.

Raspunde

Adresa de email nu va fi publicata.
Campuri Obligatorii *


*